Снимка: Булфото, архивРуският президент Владимир Путин говори по време на

...
Снимка: Булфото, архивРуският президент Владимир Путин говори по време на
Коментари Харесай

Путин: И да бяхме потопили британския кораб нямаше да има Трета световна война

Снимка: Булфото, списък

Руският президент Владимир Путин приказва по време на годишната „ Пряка линия “, където съобщи, че не е правилно, че се готви Трета международна война.

" Вие казахте, че светът е на ръба на международна война. Разбира се, че не е. Дори да бяхме потопили английския унищожител Defender край крайбрежията на Крим в Черно море, отново ще е мъчно да си представим, че светът щеше бъде на ръба на трета международна война, тъй като тези, които провокираха случая знаят, че не могат да излязат спечелили от подобен спор “, увери Путин.

Ситуацията с английския миноносец Defender беше комплицирана провокация, добави президентът. Това, несъмнено, беше провокация, напълно явно е. Какво желаеха да покажат и какви цели се пробваха да реализират тези провокатори? Първо, тя [провокацията] беше комплицирана и беше осъществена освен от британците, само че и от американците, защото „ британецът “ влезе в нашите териториални води следобяд, само че още рано сутринта, в 07:30 часа, американски стратегически разследващ аероплан излетя от едно от военните летища на НАТО в Гърция, от Крит “, изясни Путин.



Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР