Снимка Булфото, архивРашков подгони Гешев. Днес изпратих част от материалите,

...
Снимка Булфото, архивРашков подгони Гешев. Днес изпратих част от материалите,
Коментари Харесай

Рашков: Изпратих сигнала срещу Гешев на зам.-главния прокурор за разследване

Снимка Булфото, списък

Рашков подгони Гешев. Днес изпратих част от материалите, които министърът на правораздаването Янаки Стоилов внесе във Висшия правосъден съвет и който беше даден да се прегледа всъщност то Висш съдебен съвет. Това се отнасяше съгласно мен за незаконосъобразно издание в общественото пространство на материали, добити посредством СРС-та,.

Аз изпратих това на зам.-главния прокурор, както и на шефа на Национална следствена служба Борислав Сарафов. Това разяснява служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков пред публицисти.

" Трябва да се отговори на въпроса дали става въпрос за осъществяване на закононарушение от основния прокурор или не. Аз доста постоянно подсещам, че в нашата страна е неразрешено разгласяването на данни, събрани посредством СРС-та ", добави Рашков.

По думите му има съперници по този въпрос и членове на Висш съдебен съвет гледат на този въпрос от ъгъла на отбрана на основния прокурор Иван Гешев.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР