Снимка Булфото, архивПрисъединяването на Западните Балкани към ЕС е от

...
Снимка Булфото, архивПрисъединяването на Западните Балкани към ЕС е от
Коментари Харесай

ДПС открито лобира от парламента за присъединяване на Турция към ЕС

Снимка Булфото, списък

Присъединяването на Западните Балкани към Европейски Съюз е от първостепенно значение за мира, стабилността и сигурността на нашия район. Това сподели заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев по време на дебатите по декларацията на 44-ото Народно заседание за Северна Македония и Албания. Той обаче леко се отклони от съответната тематика, като уточни, че " не може да има разцвет и без присъединението на най-голямата и най-мощна във военно и икономическо отношение страна на Балканите - Турция ", написа Actualno.com.

``
реклама

„ Движение за права и свободи и ПГ на Движение за права и свободи ще поддържа декларацията по отношение на разширението на Европейски Съюз и процеса на стабилизиране и асоцииране на Северна Македония и Албания. Нещо повече от това, във всички документи на Движение за права и свободи, стратегии, заявления, ние постоянно сме поставяли акцента върху разширението на Европейски Съюз и присъединението на страните от Западните Балкани.

За нас това е въпрос с първостепенно значение за мира, стабилността и сигурността в нашия район “, сподели още Цонев. " Ние считаме, че и договарянията с Турция би трябвало да продължат, тъй като сме уверени, че без присъединението на тази най-голяма страна, стабилността на Балканите постоянно ще бъде под някакъв въпрос ", добави още Цонев. Той изрази безапелационното мнение, че поддържат декларацията и целия развой. " Нашите представители в Екологичен потенциал водят много дейна политика в това отношение ", добави още Йордан Цонев.

Както е добре известно, договарянията за присъединение на Турция към Европейски Съюз са замразени поради редовно нарушение на човешки права в страната. Припомняме още, че през вчерашния ден от турска страна стартира военна интервенция, ориентирана към кюрдите в Сирия, макар предизвестията от страна на редица страни да не го вършат.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Пешо от Виница (преди 41 секунди) Рейтинг: 29596 | Одобрение: 13016 Гледайки разпенената мутра на Данчо Мастиката-Еничара, мога да си показва по какъв начин са наподобява еничарите,когато са клала роднините си християни.....Ехххх, какъв брой тъга има на този свят, Божеееее!  Гняв Напиши коментарИме: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР