Снимка Булфото, архивПрез нощта от запад облачността, предимно средна и

...
Снимка Булфото, архивПрез нощта от запад облачността, предимно средна и
Коментари Харесай

Облачна неделя, на места ще превали

Снимка Булфото, списък

През нощта от запад облачността, най-вече междинна и висока, ще се усили и вплътни. Утре след обяд ще се развива купеста облачност и тук-там, основно в западните и планинските региони ще превали и прегърми. Вятърът ще се ориентира от изток-югоизток и ще е слаб до сдържан. Минималните температури ще са сред 6 и 11 градуса, оптималните - сред 21 и 26 градуса, написа Дарик.

``
реклама
 
Атмосферното налягане е близо до междинното за май, само че ще стартира постепенно да се намалява.

Над Черноморието ще има раздрана облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са сред 15 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 13-15 градуса, вълнението на морето ще е към 2 бала.
 
Над планините облачността ще е забележителна и в следобедните часове тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан, най-вече южен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 14 градуса, на 2000 метра - към 7 градуса.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР