снимка Булфото, архивПрез месец септември е започнато досъдебно производство за

...
снимка Булфото, архивПрез месец септември е започнато досъдебно производство за
Коментари Харесай

Повдигнато е обвинение на 38-годишен варненец за грабеж на чанта през септември

снимка Булфото, списък

През месец септември е стартирано досъдебно произвеждане за обир, осъществен на ул. «Русе», към 01:00 часа на 15.09., при който е взета посредством потребление на физическа мощ чанта, съдържаща мобилен телефон и сумата от 1800 лева

След извършени оперативно-издирвателни действия и процесуално-следствени дейности, е открито, че причинител на действието е Д.И. (38 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. На същия е повдигнато обвиняване.

Миналият четвъртък пък е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни артикули, намиращ се на ул. «Йосиф Стоянов» в гр. Варна. Неизвестно лице е направило кражбата на хранителни артикули от стелажите на магазина. След извършени оперативно – издирвателни действия и процесуално – следствени дейности, е открито, че причинител на действието е В.В. (45 г.) от гр. Етрополе, незнайна на органите на реда. По случая е формирана кореспонденция, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Жената е арестувана за период до 24 часа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР