Снимка: Булфото, архивПремиерът в оставка Бойко Борисов даде някои насоки

...
Снимка: Булфото, архивПремиерът в оставка Бойко Борисов даде някои насоки
Коментари Харесай

Борисов: Кандидадът ни за президент ще е умен и красив, различен от разединителя на нацията. Няма да съм аз

Снимка: Булфото, списък

Премиерът в оставка Бойко Борисов даде някои насоки по отношение на това кой ще е претендентът за президент на ГЕРБ, само че без да посочва съответно име. Той въпреки всичко посочи, че няма да се кандидатира за държавен глава.

" Умен, хубав, с опит, признат на запад, с положителни връзки на изток. Такъв ще бъде. Коренно друг от настоящия разединител на нацията. Няма да съм аз сигурно. Така министър председателят в оставка Бойко Борисов разказа претендентът за президент на ГЕРБ по време на ексклузивен брифинг. 

" Как аз като не съм го измислил, ще ми кажат какво мисля аз. По тая тематика не съм мислил. Сега идват парламентарни избори, които са най-важни за парламентарна република ", добави той. 

" Понеже аз доста пъти съм се подигравал на социолозите, тъй като не познават, този път познаха тъкмо кой ще е първи. Извинявам им се. Като се явявах за кмет първа беше Дончева, а аз бях трети. Бяха толкоз занимателни. Само народът може да реши, а той е умен. " ИТН " направиха ужасно доста - махнаха секциите в прилежащите страни, одобриха мажоритарния избор, взеха решение битовите проблеми на българите, сформираха държавно управление ", съобщи саркастично министър председателят в оставка. 

" Да си кръстиш партията " Отровно трио " и да викаш на другите токсични. Това значи, че ти мразиш повече себе си от другите, Те се ненавиждат вътре в себе си. Това са хора, които не харесват Бербатов. Не харесват съумелите хора, изтезават се от това ", добави той. 

Попитан по какъв начин ще разяснява това, че депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов назова служителите на реда, които пазеха на митингите " еничари ", Борисов отговори:  " Те добре че бяха еничарите, че един можеше да си тръгне с потури, освен с фес. Управлявал съм с тях 4 години. Не закачайте служителите на реда, в този момент ще пазят вас. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР