Снимка Булфото, архивПреди няколко дни в болница Пирогов“ в София

...
Снимка Булфото, архивПреди няколко дни в болница Пирогов“ в София
Коментари Харесай

Установиха Ковид и в Рилския манастир. Монах е в Пирогов, почистват светата обител

Снимка Булфото, списък

Преди няколко дни в болница „ Пирогов “ в София е бил признат за лекуване архим. Макарий (Чакъров), духовник от Рилската св. обител, съобщи БГНЕС.

Той е бил с позитивен тест за ковид. Тридесет и деветгодишният архимандрит в началото е бил в Благоевградската болница, откъдето е трансфериран в София. Той се е почувствал зле след пътешестване до Гърция.

Монахът е с пневмония, само че не е на командно дишане, както беше обявено в някои медии. Положението му е било съществено, само че към този момент е в развой на възобновяване.

В Рилския манастир са били прегледани контактните с него лица и чиновниците на св. обител, само че никой от тях не е позитивен тест за COVID-19. Към момента в манастира няма болни от ковид. Там се правят изискващите се дезинфекции през целия ден. Манастирът е отворен за поклонници при съблюдаване на противоепидемичните ограничения.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР