Снимка Булфото, архивПетко Петков от Лясковец, който се прочу след

...
Снимка Булфото, архивПетко Петков от Лясковец, който се прочу след
Коментари Харесай

Петко - стрелецът на командоси продал къщата си от затвора

Снимка Булфото, списък

Петко Петков от Лясковец, който се прочу откакто простреля един и рани четирима командоси, нахлули в дома му по време на спецакция през 2014 година се е опитал да се отърве от парцелите си като ги продаде от пандиза, написа Монитор.

``
реклама

За задачата Петко е издал пълномощие на своята майка Стефанка, която е продала фамилния апартамент и мазето, намиращи се в центъра на Лясковец, за 6000 лева на техен родственик пожарникар. Освен от жилището, по-рано, още през 2015 година Петков се е освободил и от собствеността върху известно количество ниви в плевенско. Сделката за жилището обаче е атакувана в съда с тъжби от майката, съпргата и дъщерята на убития от Стрелеца командос Емил Шарков. След разглеждането на случая, съдът е развалил договорката и я е оповестил за оскъдна. Според осведомени с юридическите хватки и тънкости, най-вероятно осъществената договорка по покупко – продажбата е била напълно фиктивна. За това приказва и смешната сума от 6000 лева за която е продадено жилището на Петко, което е с величина много над 100 кв.м.

Петко Петков беше наказан на пожизнен затвор без право на подмяна, а също да заплати по 100 хиляди лева на околните на починалия командос и по 10 хиляди лева на ранените барети. Досега той не е плтил нито лев, опвалдавайки се, че няма пари. А за договорката с дома си, той обяснил пред съда, че парите са му били нужни с цел да заплати хонорарите на юристите си. в действителност още при започване на правосъдния развой се заприказва, че към този момент било уговорено Петко да се разплати за юридическата помощ с жилището си.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР