Снимка Булфото, архивПътен инцидент край Плевен прати мъж в болница.

...
Снимка Булфото, архивПътен инцидент край Плевен прати мъж в болница.
Коментари Харесай

46-годишен е в болница след челен сблъсък край Плевен

Снимка Булфото, списък

Пътен случай край Плевен прати мъж в болница. Челен конфликт при изпреварване наложи смяна в организацията на придвижването на първокачествен път край Плевен. Инцидентът е станал на 1 октомври, оповестява

Около 13:20 часа 46-годишен се придвижвал с персоналния си автомобил „ Ауди А 3 “ по първокачествен път I – 3. В непосредственост до пътен възел за град Долна Митрополия, решил да предприеме изпреварване на движеща се колона от коли. При маневрата се блъснал челно в насрещно движещия се в лентата си за придвижване лек автомобил " Ауди А 4 ", благосъстоятелност и ръководен от 58-годишен от Плевен.

При случая няма починали. Пострадал е лидерът на лекия автомобил " Ауди А 3 ". Транспортиран е в Спешно поделение при УМБАЛ – Плевен. Прегледан е и е открито, че има фрактура на ляв крайник, едно ребро и черепно мозъчна контузия. Настанен е за лекуване в болничното заведение, без заплаха за живота. Издаден му е ваучър за кръвна проба за съществуване на алкохол и упойващи субстанции.

Шофьорът на лек автомобил " Ауди А 4 " е пробван за приложимост на алкохол с техническо средство, като тестът е негативна.

Местопроизшествието е посетено от проверяващ служител на реда, специалист при Базова научно-техническа лаборатория при ОДМВР - Плевен и автоексперт. Съдействие е оказано от екип на РСПБЗН – Плевен. Сезирана е прокуратурата. Образувано е досъдебно произвеждане, по което работата продължава. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР