Снимка: Булфото, архивПалатковият лагер пред Софийския университет (СУ) ще бъде

...
Снимка: Булфото, архивПалатковият лагер пред Софийския университет (СУ) ще бъде
Коментари Харесай

България очаква днес решението на Борисов за Оставка. Палатковия лагер се премести, за да му даде знак да побърза

Снимка: Булфото, списък

Палатковият лагер пред Софийския университет (СУ) ще бъде вдигнат малко по-късно през днешния ден и ще се реалокира пред Министерския съвет. Това оповестиха протестиращите пред Българска национална телевизия, написа Блиц. 

" Искаме да улесним софиянци, които пътуват за работа. Полицията беше учтива и ние в жест на благосклонност освобождаваме това кръстовище ", съобщи Никола Вапцаров, който е взел със себе си барабан и е едно от лицата на протестиращите. 
 
" Това място не беше нашето. Връщаме се пред Министерски съвет (МС) да веем черните флагове ", съобщи различен протестиращ пред Ректората. 

Демонстрантите желали да покажат на полиция и ръководещи, че могат да завладеят всяко едно кръстовище и нищо не е в положение да ги спре. 

Днес се чака министър председателят Бойко Борисов да разгласи бъдещите си дейности в актуалната спешна обстановка. Вчера министър-председателят разгласява във фейсбук профила си фотография с внуците си с многозначителния текст:

" Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения! "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР