Снимка Булфото, архивОт партия ВОЛТ призоваваха президента Румен Радев да

...
Снимка Булфото, архивОт партия ВОЛТ призоваваха президента Румен Радев да
Коментари Харесай

ВОЛТ: Вето на президента ще даде шанс на ГЕРБ да се поправят

Снимка Булфото, списък

От партия ВОЛТ призоваваха президента Румен Радев да наложи несъгласие върху измененията в Изборния кодекс, с цел да подсигурява спазването на европейските демократични практики, оповестиха от партията. Смятаме, че намесата на президента е повече от наложителна, откакто Правната комисия в Народното събрание на процедура замрази преференциалния избор с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ Воля " и част от „ Обединени патриоти ", съобщи Actualno.com.

``
реклама

Драмата Изборен кодекс: От какво се уплаши Борисов? Изключително натовареният маратон с промени в Изборния кодекс, който беше преминат в границите на съвсем 15 часа, докара до голям брой изме... Прочети повече От партия Волт напомнят, че " налагането на несъгласие в същото време ще даде опция на ръководещите от ГЕРБ да осъзнаят грешката, която позволиха. Отказвайки се от противоречивите промени, ще покажат, че зачитат мнението на личните си гласоподаватели и техния свободен избор.

Това е добър мотив да излязат и от сянката на Движение за права и свободи, където от години залагат на следен избор, страхувайки се от разбъркване на листите. Политическият съвет на партия Волт е безапелационен, че сходни промени, осъществени в последния миг, заплашват провеждането на почтени и демократични избори и изпращат отрицателен сигнал към нашите сътрудници от Европейския съюз и останалата част от демократичния свят. " Призоваваме президента да наложи несъгласие и тъй като сме уверени, че посредством офанзивата против мажоритарния избор се цели обезпечаване на безпроблемната класификация на партийните централи в листите. По този метод се дискредитира волята на българските жители в изборната система и на демокрацията като цяло ", декларират от ВОЛТ.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР