Снимка Булфото, архивОще по-серозни стават мерките в Англия. Промените са

...
Снимка Булфото, архивОще по-серозни стават мерките в Англия. Промените са
Коментари Харесай

Още по-сериозни мерки в Англия

Снимка Булфото, списък

Още по-серозни стават ограниченията в Англия. Промените са годни от:

Британският министър председател Борис Джонсън ще оповести през днешния ден новата система от по-строги локални ограничавания в Англия след приключването на цялостната карантина на 2 декември. Междувременно и четирите съставни елементи на Обединеното кралство - Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия поддържаха проектите да се разреши общуването сред обособени фамилии за няколко дни към коледните празници.

Днес в Камарата на общините Джонсън ще изложи идващите проекти на държавното управление в битката против пандемията след 2 декември. Това, което най-мното вълнува хората е Коледа, като по предварителни сведения ще се разреши на до три фамилии да прекарат дружно пет дни към празниците.

От канцеларията на премиера оповестиха, че управленията на Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия са дали утвърждение за сходна мярка. В Англия обаче след приключването на цялостната карантина ще вязат в действие по-строги ограничавания на редица места, като детайлностите за това кой регион в каква карантина по тристепенната канара ще попадне ще бъдат обявени в четвъртък.

Очаква се обаче да падне вечерният час за заведенията. Депутатите ще гласоподават по новата скица преди приключването на цялостната карантина на 2 декември. Около 70 депутати от Консервативната партия на премиера обявиха, че няма да поддържат ограниченията, в случай че няма безапелационни доказателства, че карантината дава резултати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР