снимка: Булфото, архивНяколко тежки инцидента на Коледа. За жалост има

...
снимка: Булфото, архивНяколко тежки инцидента на Коледа. За жалост има
Коментари Харесай

Трима души са загинали след пожари в домовете им на Коледа

снимка: Булфото, списък

Няколко тежки случая на Коледа. За жал има и починали. 

Навръх Коледа трима изгубиха живота след пожари в домовете им, оповестиха от полицията. За първият драматичен случай съобщил през вчерашния ден следобяд мъж от с. Царевец. Той декларирал, че като отишъл в дома на братовчеда си П. П. в селото видял, че в къщата е имало пожар, само че не съумял да влезе вътре, тъй като било заключено.

Веднага след сигнала мястото било посетено от оперативна група на полицията в Мездра. При огледа ченгетата открили, че пожарът зародил поради късо съединяване от електрически апарат. В една от стаите разкрили обгорените тела на В. Н. на 66 години от Старо село и живеещия на адреса 49-годишен П. П. от Бяла Слатина.

В село Цаконица късно вечерта в петък след сигнал в районното полицейско ръководство в Мездра била открита починала в пожар стара жена. За това съобщил 50-годишния В. М. от София. Прибирайки се в дома на 74-годишната си майка си Е. Н. той я намерил умряла след пожар в една от стаите на къщата.

При полицейския оглед проверяващите намерили мъртвата жена върху изпепелен от огъня  диван, само че нямало включени електрически уреди или печка с твърдо гориво. Предполага се, че дамата е заспала и сама провокирала пожар с неугасена цигара.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР