Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист - Григор Димитров загуби мача

...
Снимка: Булфото, архивНай-добрият български тенисист - Григор Димитров загуби мача
Коментари Харесай

Григор показа характер, но отстъпи пред хитър унгарец в Ню Йорк

Снимка: Булфото, списък

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров загуби мача си от втория кръг на шампионата от сериите " Мастърс " в Синсинати, който се играе в Ню Йорк поради пандемията на новия ковид, от унгареца Мартон Фучович с 1:2 сета (5:7, 6:4, 2:6) за 2 часа и 21 минути игра, оповестява " Гонг ".

Хасковлията сподели положителни неща в срещата, с които загатна за своето завръщане към най-хубавата си форма. Умората, многото непредизвикани неточности и шансът, който съпровождаше през целия дуел унгареца, обаче бяха препъникамъка пред нашенеца.

Григор имаше действителния късмет да завоюва срещата, освен това в два сета, откакто в първата част върна два пробива, само че в края се пропука. През втората част ту единия, ду другия тенисист взимаше преимущество, само че в последна сметка хасковлията стигна до триумфа. В третата част темпото на игра спадна и може би малко по-добрата физическа форма на Фучович му оказа помощ да отстрани Димитров.

Не би трябвало да бъдат подценявани непредизвиканите неточности от ракетата на Григор и честият шанс, който спохождаше унгарецът при по-рисковите му отигравания. В идващия кръг Фучович ще играе със сърбина Филип Краинович, който в профил поставения под №2 в схемата Доминик Тийм. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР