Снимка Булфото, архивНаш абсолютен приоритет е увеличаване на доходите. Готови

...
Снимка Булфото, архивНаш абсолютен приоритет е увеличаване на доходите. Готови
Коментари Харесай

Корнелия Нинова в село Ковачевци: Ще направим преизчисляване на пенсиите и необлагаем минимум за млади семейства

Снимка Булфото, списък

Наш безспорен приоритет е увеличение на приходите. Готови сме с първите ограничения незабавно след пускане на новия парламент. Ще стартираме с необлагаем най-малко на млади фамилии с деца, в случай че родителите са работили и са се осигурявали последните две години. Необлагаемият най-малко ше бъде 500 лева за всяко дете. Втората група най-бедни са пенсионерите.

За тях незабавно започваме преизчисляване на пенсиите, което ще докара до трайно нарастване приблизително с една трета. Бедността и неравенството са един от най-големите проблеми. Цените потеглиха нагоре. Расте цената на ток и вода. Не можем да оставим най-уязвимите групи без специфична държавна грижа. Никой не трябва да бъде оставен самичък в рецесията. Това съобщи Нинова в село Ковачевци, където участва на празника на община Ковачевци оповестиха от пресцентъра на  Българска социалистическа партия .

Нинова поздрави кмета и екипа му за направеното от тях с грижа за жителите. На празника участваха посетители от общините Перник, Радомир, Брезник, Трън и Земен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР