Снимка: Булфото, архивНа пл. Независимост, където започва 49-ата поредна антиправителствена

...
Снимка: Булфото, архивНа пл. Независимост, където започва 49-ата поредна антиправителствена
Коментари Харесай

49-и ден на протести в София: Хората са категорични, че оставката на Кирилов няма да промени нищо

Снимка: Булфото, списък

На пл. " Независимост ", където стартира 49-ата поредна антиправителствена проява към 19 ч. ситуацията е спокойна и има малко хора, оповестява БНР. Те са безапелационни че оставката на правосъдния министър няма да промени нищо. 

" Той е една незаменима фигура. Искрено се надявам да не му подпишат оставката, тъй като ние по този начин или другояче тук към този момент 49 дни желаеме оставката на цялото държавно управление, даже на основния прокурор ", съобщи един от протестиращите пред БНР.

" Една дребна оставка за нас, един огромен скок в развиването на Барни Ръбъл ", написа по-рано през днешния ден в обществените мрежи Арман Бабикян от тъй наречените " отровно трио ".

За трета поредна вечер пред НДК се събират жители, които осъждат дейностите на блокиралите основни места в София и упорстват за импийчмънт на президента Румен Радев, който назовават " разединител на нацията ". Сред стачкуващите се чуват разнопосочни мнения по отношение на подадената оставка от правосъдния министър Данаил Кирилов. Изразени бяха гласове в негова поддръжка: 

" Не трябваше да я подава. По този метод те непрестанно... Кой не освободиха? Горанов? Предишния министър на вътрешните работи? Сега правосъдния! Това са оставки под напън и нищо друго ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР