Снимка Булфото, архивНа 28-ия ден от протестите с искания за

...
Снимка Булфото, архивНа 28-ия ден от протестите с искания за
Коментари Харесай

На фона на протестите Борисов събира ГЕРБ на национално мероприятие в София утре

Снимка Булфото, списък

На 28-ия ден от митингите с претенции за оставката на държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев ГЕРБ възнамерява " национално мероприятие " в София, написа dnevnik.bg.

Утре по обяд се чака в София Тех Парк да се другар сред 4000 и 5000 партийци от цялата страна, които да се срещнат с водача Бойко Борисов. Събитието е обявено като партийна конференция с управлението на ГЕРБ, само че съгласно партийци няма разгласен дневен ред, а единствено квота за наличие на " националното мероприятие ". Към момента събитието не е оповестено за медиите.

Неофициално представители на ГЕРБ, с които " Дневник " беседва, споделиха, че упованията са Борисов да държи тирада, в която да проучва политическата конюнктура и митингите в страната, както и вероятно да приказва за бъдещите си ходове. Към момента съгласно тях след отстраняването на " министри на Делян Пеевски " и оповестените нови обществени и стопански ограничения оставката на кабинета към този момент не е коментиран вид, само че обстановката се следи.

Има и отзиви, че на събитието водачът ще цели единение в партията, защото има клюки, че някогашният втори в ГЕРБ Цветан Цветанов се пробва да отделя структури и членове за новия си план.

На регионалните координатори на ГЕРБ е обявено, че в София би трябвало да дойдат партийци от цялата страна, като за всяка област има квота за присъстващи, както и график на идване. Задължително било да се пътува с коли, както и да се съблюдават противоепидемичните ограничения поради ковид.

На събитието ще участват и цялото партийно управление, депутатите и евродепутатите от ГЕРБ, както и представителите на локалната власт.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР