Снимка: Булфото, архивНа 23 август около 16,40 ч. по бул.

...
Снимка: Булфото, архивНа 23 август около 16,40 ч. по бул.
Коментари Харесай

След сблъсъци на пътя във Варна: Двама мотоциклетисти потрошени, без да имат вина

Снимка: Булфото, списък

На 23 август към 16,40 ч. по бул. „ Сливница “ във Варна, в сектора против изчислителния център, 52-годишен лидер на „ Рено Меган ” при маневра противоположен завой лишава преимущество на мотоциклет „ Пиаджио “, при което настава ПТП – мотоциклета се удря в челен ляв калник на автомобила.

Вследствие на произшествието 31-годишния лидер на мотоциклета получава травми на дясно рамо и двата крайници, както и рана на лява ръка. Оказана му е здравна помощ в болница и е ориентиран за домашно лекуване.

В същия ден към 12:05 ч., по бул. „ 8-ми крайморски полк “ (в посока кв. „ Виница ”), на кръстовището с ул. „ Д-р Железкова “, 56-годишен лидер на „ Шевролет “ прави завой наляво, при което лишава преимуществото, като не пропуща насрещно движещ се в права посока мотоциклет „ Хонда “.

С цел да избегне ПТП 28-годишния лидер на мотоциклета употребява спирачка, при което губи надзор над мотора и пада. Оказана му е здравна помощ в болница, където са открити травми на дясно рамо, лакът и коляно, и е ориентиран за домашно лекуване.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР