Снимка: Булфото, архивНа 19 октомври от 11 ч. пред фермата

...
Снимка: Булфото, архивНа 19 октомври от 11 ч. пред фермата
Коментари Харесай

Протест пред най-голямата ферма за норки у нас

Снимка: Булфото, списък

На 19 октомври от 11 ч. пред фермата за скъпи кожи до старозагорското с. Маджерито ще се организира митинг. Там единствено след месец ще бъдат убити в газови камери и одрани поради кожите им над 100 хиляди норки, оповестяват от съдружие КАЖИ – уредниците на митинга. Той се провежда за трета поредна година, написа actualno.com.

На митинга ще участват хора от околните села към фермата. 

Ноември е " времето за годишна продукция " във фермите за кожи, когато козината на животните се сгъстява за зимата и носи най-вече облаги на притежателите. В България фермите за кожи са две. Освен фермата до с. Маджерито, още към 1000 норки ще бъдат убити през във фермата до ямболското село Чарган.

Протестът ще се състои пред входа на фермата за норки (стопанския двор) сред разклона за с. Маджерито (Стара Загора) и Автомагистрала “Тракия ”.

На 13-ти септември група народни представители внесоха законопроект за възбрана на фермите за кожи у нас. Той бе признат на първо четене от първата от две парламентарни комисии на 3-ти октомври. Дата за разглеждането във водещата комисия по земеделието и храните към момента не е планувана.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР