Снимка Булфото, архивМинистър-председателят Бойко Борисов изрази своите дълбоки съболезнования във

...
Снимка Булфото, архивМинистър-председателят Бойко Борисов изрази своите дълбоки съболезнования във
Коментари Харесай

Борисов изпрати съболезнования на премиера на Хърватия

Снимка Булфото, списък

Министър-председателят Бойко Борисов изрази своите дълбоки съболезнования във връзка със земетресението, което провокира жертви и нанесе материални вреди в Хърватия. По този мотив министър председателят Борисов организира телефонен диалог с министър-председателя на Хърватия Андрей Пленкович. Това оповестиха от държавната осведомителна работа. 

Премиерът Бойко Борисов изрече цялостна съпричастност и взаимност с болката на целия хърватски народ. “Изразявам своите откровени съболезнования към околните на починалите при труса. Цяла България споделя нещастието на хърватския народ, показваме вяра за скорошно излекуване на потърпевшите и бързо възобновяване на материалните вреди “, уточни българският министър-председател.

По време на диалога българският министър-председател изрази готовността на държавното управление, при положение на нужда, да окаже помощ и подпомагане при превъзмогване на следствията от земетресението. „ Готови сме да подпомогнем другарска Хърватия. Точно в такива моменти е нужно да бъдем солидарни и единни “, акцентира Бойко Борисов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР