Снимка: Булфото, архивМая Манолова от Избрави се БГ! Ние идваме!

...
Снимка: Булфото, архивМая Манолова от Избрави се БГ! Ние идваме!
Коментари Харесай

Манолова се ядоса на Тошко: Слави Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София

Снимка: Булфото, списък

Мая Манолова от " Избрави се БГ! Ние идваме! " отговори на нападките на Тошко Йорданов от " ИТН ".

„ Мога и аз да описвам за диалози и, в случай че желаех да сляза на вашето равнище, щях да кажа тук, от тази естрада, по какъв метод господин Слави Трифонов ме убеждаваше да не се кандидатирам за кмет на София и против какво. Можех да го направя, само че не го върша. Въпреки това, аз излязох на изборите в София против ГЕРБ, против модела на орлетата ”, сподели тя.

Йорданов бе споделил преди този момент, че Мая Манолова е призовала членовете на Има Такъв Народ да обещаят " нещо " на Христо Иванов и по-късно да не го изпълнят.

" Готов съм да отида на детектор на лъжата, с цел да потвърдя думите на тези двама лицемери ”, безапелационен бе Йорданов.

„ Ето по тази причина настоявах договарянията да се водят обществено, а не по кабинетите и кьошетата в Народното събрание, какъвто е маниерът и методът на господата от „ ИТН ”, отвърна Манолова.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР