Снимка Булфото, архивМъжът, намерен снощи в центъра на Пловдив, за

...
Снимка Булфото, архивМъжът, намерен снощи в центъра на Пловдив, за
Коментари Харесай

Никой не знае името на мъртвия мъж, намерен снощи в центъра на Пловдив

Снимка Булфото, списък

Мъжът, открит нощес в центъра на Пловдив, за който се счита, че е умрял от насилствена гибел, е скитник. Това настояват продавачи от два денонощни магазина, където той си е купувал бира и алкохол. Никой обаче не знае името му. Тялото му е открито към 23 часа на терасовидната площадка зад Джумая джамия, където и през деня, и нощем се събират компании.

" Минах с мои другари нощес край мястото и видях униформени служители на реда. Не ни дадоха да слезем по стълбите. Забелязах, че до едно от дърветата лежи човек по тил. Беше гол до кръста. По бялата брада и дългата коса го познах. Често съм го виждала в градинката зад Джумая джамия и на площадката ", описа тийнейджърка.

По думите на търговци от нонстопа, който се намира на метри от мястото на престъплението, мъжът бил мирен, не влизал в спорове. Спял по пейките и се събирал с други като него на площадката зад джамията.

Във съдбовната нощ дежурният продавач в нонстопа не е видял нищо. Седял вътре и даже не схванал, че нещо се случва извън.

Във втория денонощен магазин, който е против площадката, настояват, че научили какво е станало едвам през днешния ден.

" Ако са включени двете камери, инсталирани на Джумая джамия, които гледат тъкмо против мястото на престъплението, проверяващите бързо ще доближат до причинителя ", разяснява Илия, който постоянно сяда с другари на въпросната площадка.

От криминалистите и прокуратурата до този миг няма публична информация. Според полицията мъжът е на 55 година, само че от Спешна помощ, които са открили гибелта, настояват, че е на 52 година

Очакват се резултатите от аутопсията, която ще бъде осъществена през днешния ден.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР