Снимка Булфото, архивЛидерът на българските социалисти Корнелия Нинова написа във

...
Снимка Булфото, архивЛидерът на българските социалисти Корнелия Нинова написа във
Коментари Харесай

Нинова: Утре разглеждаме предложението за доставка на руската ваксина “Спутник V”

Снимка Булфото, списък

Лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова написа във Facebook: ”Отново внесохме в Народното събрание нашето остаряло предложение държавното управление да стартира диалози за импорт на ваксина “Спутник V ”. Нинова уточни, че на следващия ден предлагането ще бъде прегледано в Здравната комисия на Народното събрание. 

„ Вероятно всички сте видели днешните позорни фрагменти на опашките на персоналните лекари и дефицита на ваксини. Следете на следващия ден кой по какъв начин ще гласоподава в Народното събрание ”, сигнализира и прикани ръководителят на Българска социалистическа партия. 

Реакцията на Корнелия Нинова идва след днешни информации за неприятни конфликти сред персонални лекари поради дефицит на ваксини, написа  

Повторното предложение на левицата българското държавно управление да стартира диалози за закупуване на съветската ваксина “Спутник V ” е разследване от хаоса с неналичието на ваксини в страната.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР