Снимка Булфото, архивКремъл реши да опровергае твърденията на близки до

...
Снимка Булфото, архивКремъл реши да опровергае твърденията на близки до
Коментари Харесай

Кремъл за твърденията на екипа на Навални: Дворецът на Путин е на предприемачи

Снимка Булфото, списък

Кремъл реши да опровергае изказванията на близки до Навални и съобщи през днешния ден, че дворецът на черноморския бряг, за който се твърди, че е издигнат от президента на Русия Владимир Путин, е благосъстоятелност на неназовани бизнесмени, съобщи ДПА.

Миналата седмица екип, непосредствен до опозиционера Алексей Навални, популяризира видеоматериал, озаглавен " Дворецът на Путин ". В него се твърди, че дългогодишният съветски водач си е построил " царска империя " с пари от подкупи. Видеото е гледано към този момент над 90 милиона пъти.

Кремъл няма право да популяризира имената на притежателите и нямаме желание да го вършим, това не е редно, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от организация " Интерфакс ".

Песков не отговори на журналистически въпроси за какво имението се охранява от Федералната работа за сигурност и Федералната работа за защита, предава Българска телеграфна агенция.

Путин през вчерашния ден отхвърли изказванията, че той или най-близките му съдружници са притежатели на голямото имение, което съгласно кино лентата е 40 пъти по-голямо от Монако, а цената за построяването му е била най-малко 100 милиарда рубли (1,3 милиарда долара).

Екипът на Навални твърди, че притежателите, вписани в документите на парцела, не разполагат с капитал да го построят и че то е било финансирано с подкупи, платени на Путин.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР