Снимка Булфото, архивКатастрофа са участието на автомобил на национална институция

...
Снимка Булфото, архивКатастрофа са участието на автомобил на национална институция
Коментари Харесай

Кола на НСО и тролейбус се сблъскаха в София

Снимка Булфото, списък

Катастрофа са присъединяване на автомобил на национална институция е станала в София.  Автомобил на Националната работа за защита се сблъска с тролейбус на градския превоз в София.  Пътният случай е станал към 13.30 часа през днешния ден при кръстовището на бул. " Патриарх Евтимий " с ул. " Раковска ".

При предприемане на дясна маневра за заобикаляне на спрял в ляво платно на булеварда в посока НДК различен автомобил лидерът на НСО се е удрил странично в тролейбуса, при което леко е била развалена предната ризница на служебния автомобил.

При злополуката няма потърпевши.  Водачът на НСО е пътувал самичък в автомобила.

За произшествието е формиран двустранен протокол.

Припомняме, това е следващият пътен случай с кола на НСО за последните години. През ноември 2020 година кола на службата  претърпя ПТП и на Автомагистрала " Тракия ".

През 2019 година катастрофира и автомобил, в който пътуваше председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, написа

През март 2016 година автомобил на НСО блъсна пешеходец пред Народното събрание. Пешеходецът беше санкциониран за погрешно секване.

Три години по-рано автомобил на Националната работа за защита катастрофира на Ботевградско шосе през януари 2013 година По данни на Министерство на вътрешните работи, цивилната кола е предходна на алено. Шофьорът й твърдеше противоположното.

През февруари 2011 г.  имаше случай с кортежа на премиера Бойко Борисов . По-сериозно обаче тогава пострада един от колите на службата.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР