Снимка Булфото, архивИ столичният кмет намекна за ново затягане на

...
Снимка Булфото, архивИ столичният кмет намекна за ново затягане на
Коментари Харесай

И Фандъкова потвърди: Обмисляме затягане на мерките заради многото заразени деца

Снимка Булфото, списък

И столичният кмет загатна за ново стягане на ограниченията, касаещо децата:

" Има сериозен растеж на болни деца, настанени за лекуване в столичните лечебни заведения. Положението е съществено, обстановката е сензитивна.  Ще се вземе решение и ще го обявим. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова на среща със здравния министър и шефовете на болнични заведение във връзка със скока на болните у нас. "

Според Фандъкова до края на седмицата ще се реши кои ограничения да бъдат затегнати.

Срещата при министъра продължава и сега. Ситуацията е усложнена, много тревожна, разискват се спомагателни ограничения, които би трябвало да бъдат въведени до края на тази седмица. На въпрос на „ “ дали ще бъдат затворени молове и фитнеси, кметът на София съобщи, че се разискват разнообразни ограничения. Ще вземем решение и по-късно ще ви уведомим. От през днешния ден столичните лечебни заведения би трябвало да усилят леглата за пациенти с COVID-19 с нови 20%. Това включва както интензивните кревати, по този начин и тези за пациенти без затруднения на Коронавирус.

Очаквайте детайлности!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР