Снимка Булфото, архивГоляма трагедия след катастрофата на 5 юни. Починало

...
Снимка Булфото, архивГоляма трагедия след катастрофата на 5 юни. Починало
Коментари Харесай

Почина 5-годишното момиченце, пострадало при катастрофата до Константиново

Снимка Булфото, списък

Голяма покруса след злополуката на 5 юни. Починало е 5-годишното момиченце, потърпевшо при злополуката на пътя Бургас - Елхово. Това потвърдиха за  Радио " " - Бургас  от УМБАЛ - Бургас.

" Фокус "  припомня, че случаят стана на 5 юни т.г. към 22.20 часа на пътя Бургас – Елхово при км 80 до с. Константиново. Възниква преден конфликт сред лек автомобил “Фолксваген Туран ”, с бургаска регистрация, ръководен от 30-годишен мъж от Бургас и лек автомобил “Опел Зафира ”, с бургаска регистрация, ръководен от 44-годишен мъж, също от Бургас. От злополуката на място умрял лидерът на лекия автомобил “Опел Зафира ”. В УМБАЛ - Бургас навреме са били откарани: лидерът на лекия автомобил “Фолксваген Туран ” и пътуващите в лекия автомобил “Опел Зафира ” - 23-годишен от Бургас и момиченце от Бургас на 4 години и 8 месеца. И тримата бяха настанени в отделението по реанимация на УМБАЛ - Бургас с диагноза „ Политравматизъм “ и с заплаха за живота. Причини за случая: лидерът на л.а. “Фолксваген Туран ”, движещ се от Бургас към Елхово, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в движещия се към Бургас в личната си лента лек автомобил “Опел Зафира ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР