Снимка: Булфото, архивГоляма част от политическите партии са изпратени на

...
Снимка: Булфото, архивГоляма част от политическите партии са изпратени на
Коментари Харесай

Дражев: ГЕРБ е зад Бербатов, а ДПС зад Михайлов

Снимка: Булфото, списък

Голяма част от политическите партии са изпратени на Конгреса на Българския футболен съюз, с цел да поддържат Борислав Михайлов и Димитър Бербатов. Това разгласи кандидатът за президент на БФС Ивайло Дражев. Той съобщи, че Векта (Пловдив), който издигна неговата кандидатура, е с завършено участие в БФС и няма да има право на глас по време на Общото заседание, написа " Спортал ".

" Очаквам следващия абсурден Конгрес. Накараха хора под опасност да сменят делегати в последния миг. От регионален съвет Пловдив са най-малко трима - хора, които ни издигнаха. Те са съперници на Боби и в резултат на това му е завършено участието в БФС. Отборът е Векта (Пловдив) и сега няма право на глас. Така беше и през 2009 година, когато заплашиха Асеновец. 15 години играем еднакъв спектакъл с БФС. Този мач е като всички други - на националния тим, на детско-юношеските групи, които залагат от заран до вечер. Това научиха децата - да залагат и да гледат уговорени мачове. Привикват делегати, които са издигнали съперници, и ги лишават от делегатски карти. Има двама индивида от УЕФА и ФИФА. Трябва да ги питаме това нещо случва ли се в друга организация в света. Това нещо го има единствено в България. Организацията с охрани, с посетители - това е нещо обикновено - няма потребност да ръкопляскаме на БФС за това, Проблемът е методът, по който се делигират хората. Кои са те, за какво се отстраняват делегати? Мен ме унищожиха, тъй като съм съпротива на управлението. Някой ми изяснява, че нямам право да приказвам за футбол, а през годините съм направил стратегии и редица други неща за спорта. Много е забавно какво вършат ГЕРБ и Движение за права и свободи в залата. Това е безусловно неразрешено по регулацията на УЕФА и ФИФА. Публична загадка е, че има политическо решение Движение за права и свободи да поддържа Михайлов, а огромна част от ГЕРБ да поддържа щаба на Бербатов. Партиите нямат място вътре ”, съобщи Ивайло Дражев.

Той добави, че чака на идващ Конгрес да се яви като претендент за президент някогашният състезателен министър Красен Кралев. " Публична загадка е, че той има апетити ", добави Дражев пред репортерите. 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
НАПИШИ КОМЕНТАР