Снимка: Булфото, архивФренски дипломат е един от арестуваните от българските

...
Снимка: Булфото, архивФренски дипломат е един от арестуваните от българските
Коментари Харесай

МВР арестува френски дипломат от ЮНЕСКО по време на протеста

Снимка: Булфото, списък

Френски посланик е един от задържаните от българските силоваци в нощта на митинга, заяви неговият юрист, заяви 19min.bg.

Провинението на служителя на международната организация ЮНЕСКО, част от Организация на обединените нации, която финансира с милиони всяка година своите обекти от световното културно завещание у нас като Стария Несебър, Боянската черква, Сребърна и други е, че се е опитал да подаде на прекомерно образован български служител на реда каска, която е била паднала на паважа. Двамата със брачната половинка му, които са минавали и с любознание са гледали митинга предходната вечер, в който НЕ са взели участие, по този метод са мислели, че ще окажат помощ на силите на реда. В подмяна обаче са получили бързи удари и арест. Който към този момент провокира интернационален скандал. Към това би трябвало да се добави счупването на обектива на фоторепортера на Агенция Франс Прес, макар показаната карта и обясненията, че е публицист. Той е атакуван и удрян. Както към този момент е известно, това се случи и с други представители на международни медии.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР