Снимка Булфото, архивФедералните провинции в Германия обмислят въвеждането на строга

...
Снимка Булфото, архивФедералните провинции в Германия обмислят въвеждането на строга
Коментари Харесай

Обмислят строги ограничения върху носенето на хладно оръжие в Германия

Снимка Булфото, списък

Федералните провинции в Германия обмислят въвеждането на строга възбрана за носене на хладно оръжие на публични места, съобщи ДПА, като се базира на локална медия.

В. " Саарбрюкер цайтунг " написа през днешния ден, че Бундесратът, горната камара на федералния парламент, разисква законопроект, който не разрешава внасянето на ножове в търговски центрове, железопътни гари и на многолюдни прояви. Авторите на текста от северните провинции Бремен и Долна Саксония го стимулират с " огромния брой " набези с нож в Германия, съобщи Българска телеграфна агенция.

``
реклама

Освен че не разрешава носенето на ножове тук-там с доста хора, законопроектът афишира за противозаконни на обществени места всички остриета с дължина над шест сантиметра. Понастоящем лимитът за остриетата е 12 см. Предвидена е и цялостна възбрана на така наречен автоматизирани ножове.

Очаква се Бундесратът да утвърди законопроекта, твърди " Саарбрюкер цайтунг ".

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР