Снимка Булфото, архивЕстествено, има смяна на поколенията и те ще

...
Снимка Булфото, архивЕстествено, има смяна на поколенията и те ще
Коментари Харесай

Рашидов: При гражданска война такъв бой ще падне и такъв ще го отнесат

Снимка Булфото, списък

Естествено, има промяна на поколенията и те ще създадат своя живот подобен, какъвто те желаят да го живеят. Аз това всичкото го одобрявам. Но кой ги води? Кои са уредниците? Тия млади момчета на по 65 години, тези комсомолчета? Познаваме ли тези, които желаят да яхнат тази млада сила, знаем ли им биографиите? По-късно ще ги опиша несъмнено и аз, съобщи пред bTV депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов.

Това, което става, тази експанзия - желаят да ни убиват, желаят Народен съд, желаят бесилки. Това ли е демокрацията? Това ли ще стане? Това че доста хора мълчат, не значи, че са се смирили да бъдат заплашвани от двама-трима полудели хора. Дават ли си сметка, че при една революция подобен пердах ще падне и подобен ще го отнесат. Кой ще им елементарни те единствено да протягат ръка? - попита Рашидов.

Борисов не е нито мутра, нито нездравословен. 10 години той построи куп неща. Ако не го признаем - срамотия. Дай цялостно отричане! Че кой различен е направил? Днес пътуваме до Бургас за два часа и половина, пътувахме единствено два часа на Петолъчката, сподели още депутатът от ГЕРБ.

По думите му преди няколко месеца той е видял предпочитание за примирение от страна на премиера Бойко Борисов, само че президентът не му е дал отговор със същото.

Рашидов прикани " огромните мъже " в страната - Борисов и Радев, да седнат на една маса и да потърсят помиряване.

           
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР