Снимка: Булфото, архивЕманюел Макрон вече е оздравял от Ковид-19, съобщават

...
Снимка: Булфото, архивЕманюел Макрон вече е оздравял от Ковид-19, съобщават
Коментари Харесай

Еманюел Макрон вече няма симптоми на Ковид

Снимка: Булфото, списък

Еманюел Макрон към този момент е излекуван от Ковид-19, оповестяват международните организации. Френският президент няма признаци седмица откакто даде позитивен тест за ковид, заяви Агенция Франс прес.

Президентът, който беше в самоизолация в публична резиденция покрай Париж, откъдето ръководеше срещи отдалечено, към този момент не би трябвало да остава в карантина, добави Елисейският замък. Макрон " не демонстрира признаци на този стадий ", се споделя в изказването и " затова изолацията на президента може да завърши след седем дни ".

По време на самоизолирането си Макрон беше виновен за " главните въпроси на настоящите каузи на страната ни " и ще продължи да го прави през идващите часове и дни, се споделя в известието.

Макрон, който предишния четвъртък даде позитивен тест за вируса, показваше признаци на отмалялост, кашлица и мускулни болки, дава обещание с всеки ден здравето му да се оправя.

От неговия кабинет оповестиха за " признаци на усъвършенстване " за първи път в сряда, откакто в предходни изказвания положението на 43-годишния президент се описваше като " устойчиво ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР