Снимка Булфото, архивЕдно от основните горива у нас поскъпва. У

...
Снимка Булфото, архивЕдно от основните горива у нас поскъпва. У
Коментари Харесай

До два лева за литър става бензин А-95

Снимка Булфото, списък

Едно от главните горива у нас нараства. У нас следва повишаване на бензин А-95, като се чака цената му да стигне до два лв. за литър. Прогнозата е на притежатели на малки бензиностанции, съобщи.

Цените на горивото са скочили със 17-18 стотинки на литър на едро и с 10-12 стотинки на дребно.

Средните цени на дизела се движат аналогично и повишаването при тях е същото. За момента доста от водачите избират да употребяват други поевтини горива.

Според консуматори цената на бензин А-95 би трябвало да е в диапазона 1.50-1.55 за литър, с цел да е търпима за джоба им.На фона на повишаването у нас на международния пазар петролът вид „ Брент ” доближи 62 $ за барел при съвсем двойно по-ниска цена от 35 $ предишния ноември. Причината за това е, че производителите от „ ОПЕК ” поддържат невисок рандеман, а това подвига цените, защото и потреблението пораства.

За повишаването на „ черното злато ” през последните дни роля играя и проблемите със студеното време в американския щат Тексас.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР