Снимка Булфото, архивДо края на 2018 г. дюнерът може да

...
Снимка Булфото, архивДо края на 2018 г. дюнерът може да
Коментари Харесай

ЕС готви голяма секира за българите - забранява любимите им


Снимка Булфото, списък

До края на 2018 година дюнерът може да изчезне от менюто на страните в Европейски Съюз. Това се случва тъкмо 9 години, откакто Европейската общественост и " кривата краставица " се сдобриха и Брюксел анулира осмиваната от мнозина наредба за формата на някои зеленчуци и плодове. Сега в заплаха са шкембе чорбата, ракията и дюнерът. Сега бюрокрацията подскочи против дюнера поради наличието на фосфат в замразеното месо, оповестява Bulgaria ON AIR, представена от Блиц. Много са изкупителните жертви на борбата против храните.

През май 2011 година Брюксел забрани продажбата на билки и билкови медикаменти без позволение. Заради специфичния лиценз от 200 хиляди $ някои центрове за нетрадиционна медицина се оказаха на ръба на банкрута. Точно година по-късно евробюрокрацията подвигна мерника на  националното лакомство на северните ни съседи - румънските кебапчета, известни като " мититей " или " мич ".

Аргументира строгостта си с натриевия карбонат " Е 500 " или другояче казано содата за самун, която се съдържа в него. Така над 200 опаковки с кебапчета изчезнаха от комерсиалната мрежа. През 2014 година, на прага на Коледата, Европейски Съюз съобщи – лимитира наличието на канела в печените сладки по магазините. Брюксел се разтревожи поради количествата кумарин - естествено токсично вещество, което се съдържа в най-често потребления вид канела - касия и провокира главоболие и провали върху черния дроб. През февруари 2015 година Европейски Съюз се закани да забрани и розовите домати, а през 2016 година даже се опита да посегне и на нашите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР