Снимка: Булфото, архивДнес се гледа делото срещу Викторио Александров, обвинен

...
Снимка: Булфото, архивДнес се гледа делото срещу Викторио Александров, обвинен
Коментари Харесай

Гледат делото срещу Викторио за убийството на жена му и детето им при закрити врата

Снимка: Булфото, списък

Днес се гледа делото против Викторио Александров, упрекнат за убийството за Дарина Министерска и дъщеря им, написа " 24 часа ".

Делото ще се прегледа при закрити врата поради психическата експертиза на обвинения.

През октомври 2018 година Викторио простреля приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол.

Викторио и жена му, с която живеели на фамилни начала, чествали рожден ден на детето. Двамата се разделили след скандал, като той подал в Пето районно ръководство сигнал против младата си жена за душевен тормоз. Тя обаче била толкоз обезпокоена, че повикала татко й да преспива при нея.

Ден по-късно в жилището в столичния квартал " Надежда ", в което младото семейство живеело към година и половина, обезпокоена пристигнала майка й, защото не можела да се свърже с нея по телефона.

Жената позвънила на вратата, само че никой не й отворил и повикала ключар. Отключвайки вратата, дамата разкрила в жилището мъртвата си щерка с 2 прострелни рани. 1- годишното момиченце не е открито от баба си в жилището и към 18:30 тя подава сигнал в полицията.

Започва интензивно търсене на хипотетичния причинител, като в него се включват специфичните полицейски сили и групата " Кобра ". По-късно към 20:00 часа с служителите на реда се свързва таксиметров водач, който е карал Викторио и детето му. Таксиджията обяснил, че пасажерът е бил извънредно комплициран и го е заплашвал. Първо му е споделил да кара към Ботевград, след това в посока " Джъмбо ", по-късно до Богров, като таксиджията го оставил в една извънредно тъмна околност.

Детето от самото начало плачело, а татко му обяснил на таксиджията, че би трябвало да остави детето на другари, които да се грижат за него, а самият той ще се самоубие.

Около 20 часа Викторио е бил оставен с дъщеричката си в тази тъмна околност. След като говорили с таксиметровия водач, служителите на реда, които в това време обходили всички вероятни адреси, на които може да е Викторио, към 20,30 часа обкръжили тъмната околност. Около 23,30 проехтели изстрелите.

Възможно е Викторио да е забелязал униформените. Детенцето било простреляно в дясното око, а самият той в главата, само че раната му е по скоро драскотина, изясни тогава шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов.

Полицаите иззели записи от камерите към блока, където живяло младото семейство. От тях се виждало, че по обед той нахлува в жилището и след няколко минути излиза, тичайки с детето на ръце.

Двойното ликвидиране е осъществено със законно притежавания револвер от причинителя " Смит и Уесън ". След като прострелял жена си, той е изхвърлил мобилния си телефон.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР