Снимка Булфото, архивДнес над страната ще има значителна облачност, но

...
Снимка Булфото, архивДнес над страната ще има значителна облачност, но
Коментари Харесай

Облачно със слаб дъжд днес, максималните температури ще са между 5° и 10°

Снимка Булфото, списък

Днес над страната ще има забележителна облачност, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд, в планинските региони сняг. Още преди обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава, след обяд над доста региони краткотрайно до слънчево, само че вечерта от запад ще стартира ново заоблачаване. Ще духа сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, който вечерта ще отслабне.

Понижението на температурите ще продължи и минималните ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 5° и 10°, в София към 4°. Това заяви за Агенция " Фокус " Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към Българската академия на науките (БАН). Атмосферното налягане ще бъде по-ниско от междинното за януари и денем ще се намалява. Над Черноморието ще има най-вече забележителна облачност, само че без дъжд.

Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максимални температури 8°-9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще духа сдържан, краткотрайно до мощен запад-северозападен вятър. Облачността денем ще намалее, само че преди обяд тук-там ще превали слаб сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 3°, на 2000 метра – към минус 3°

/24 часа

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР