Снимка Булфото, архивДесетгодишно дете е намерено починало снощи в Кюстендил,

...
Снимка Булфото, архивДесетгодишно дете е намерено починало снощи в Кюстендил,
Коментари Харесай

Намериха мъртво 10-годишно дете в асансьор в Кюстендил

Снимка Булфото, списък

Десетгодишно дете е открито умряло нощес в Кюстендил, заяви шефът на МБАЛ " Д-р Никола Василиев " в Кюстендил доктор Александър Величков.

Момчето е било в асансьор в блок " 3А " на квартал " Запад " в града. Лекарският екип, дошъл на място, е открил гибелта на детето. Въпреки това, момчето е било превозено в болничното заведение, където повече от час лекари са го интубирали, в опит да го върнат към живота. За страдание напъните на лекарите са се оказали без резултат, сподели доктор Величков, представен от Българска телеграфна агенция.

Причините и събитията за гибелта на детето не са известни. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, сподели още шефът на здравното заведение.

От полицията в Кюстендил споделиха, че няма данни за насилствена гибел. Екип на ОД Министерство на вътрешните работи е бил на местопроизшествието незабавно след получения сигнал от болничното заведение. От там допълниха, че детето не е живеело в блока, в който е открито. То е било в асансьора с велосипеда си, сподели Катя Табачка, представител на ОД Министерство на вътрешните работи.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР