Снимка Булфото, архивДепутатските заплати отново станаха тема на разискване. Депутатите

...
Снимка Булфото, архивДепутатските заплати отново станаха тема на разискване. Депутатите
Коментари Харесай

Изправи се БГ! Ние идваме!: Месечната заплата на народните представители да стане 1 570 лв. Не се гласува

Снимка Булфото, списък

Депутатските заплати още веднъж станаха тематика на обсъждане. Депутатите няма да понижават заплатите си. Това реши Временната комисия за правене на правилника за активността на Народно събрание.

От " Изправи се БГ! Ние идваме! " предложиха месечната заплата на народните представители да стане 1 570 лева Всички присъстващи народни представители гласоподаваха с " въздържал се ". Според народните представители би трябвало да има по-широк спор по тематиката, написа.

„ Аз не знам дали госпожа Манолова изобщо има визия по какъв начин се дефинират заплатите в държавната администрация. 1500 лева е заплатата на елементарния специалист във всяка една администрация ”, сподели Ива Митева, ръководител на Народното събрание.

Комисията по правилника одобри предлагането на Ива Митева да се постави завършек на " парите в плик ". Полагащите се на всеки парламентарист 2/3 върху заплатата за сътрудници и други съпътстващи действия към този момент ще се превеждат по банков път.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР