Снимка: Булфото, архивДепутатът Веселин Марешки направи коментар след думите на

...
Снимка: Булфото, архивДепутатът Веселин Марешки направи коментар след думите на
Коментари Харесай

Марешки: Тази година с най-високо обществено доверие са лекарите, а не военните

Снимка: Булфото, списък

Депутатът Веселин Марешки направи коментар след думите на военния министър Красимир Каракачанов, че тази годсина армията се ползав с най-високо доверие от българите.

" Тази година с най-високо публично доверие са българските лекари, не военните ", съобщи зам.-председателят на Народно събрание Марешки.

" Всеки ден хиляди българи отиват при лекарите с вяра, че ще ги излекуват, че ще им оказват помощ. Не съм чул някой да е отишъл за това при военните. Нека в тези сложни времена малко да се смирим и да не се изхвърляме. Нека отдадем заслуженото първо на българските лекари, на медицинските сестри, на лаборантите, на фармацевтите- това са хората на първа линия, които всекидневно са изложени на риск, които не помнят себе си, с цел да пазят живота на другите. Точно през днешния ден, на Рождество, би трябвало на тях да благодарим, тях да почетем ", безапелационен е водачът на ВОЛЯ. По думите му, той не подценява ролята на военните, само че в тази ситуация, изключително през тази толкоз тежка за лекарите година, би трябвало да се отдаде заслуженото точно на тях.

" Пожелавам на българските медици здраве и благополучие, доста сили и кураж в това голямо тестване. Нека знаят, че сме им признателни! Пожелавам и на всички българи здраве, благополучие, разцвет! Светли Коледни празници ", пожела зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР