Снимка Булфото, архивЧовек е загинал при тежка катастрофа с мотор

...
Снимка Булфото, архивЧовек е загинал при тежка катастрофа с мотор
Коментари Харесай

От последните минути! Жестока катастрофа в Бяла Слатина, моторист загина след удар в дърво

Снимка Булфото, списък

Човек е умрял при тежка злополука с мотор в Бяла Слатина, научи извънредно организация BulNews. Инцидентът а станал през днешния ден към 14.00 часа. Рокерът се е возил с висока скорост из града, изпуснал контрола над мотора и се забил в тротоара. След това последвал удар в дърво, след който мъжът умрял на място. По неофициална информация, жертвата е на 33 години.

``
реклама

Очевидци описват, че от зверския конфликт главата му се е била разцепила на две. Преди минути е завършил огледа на дежурния дознател, след който трупът и останките от мотора са били вдигнати от мястото. Първоначалната инспекция е посочила, че моторът не е имал спирачки. Повече информация за нещастието се чака да има в утрешния бюлетин на полицията във Враца. Снимката е илюстративна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Комен
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР