Снимка Булфото, архивБуксува разследването на инцидент на пътя, след който

...
Снимка Булфото, архивБуксува разследването на инцидент на пътя, след който
Коментари Харесай

Съпругата на загиналия велосипедист към шофьора, който го е блъснал: Предай се

Снимка Булфото, списък

Буксува следствието на случай на пътя, след който умря велосипедист. Полиция и близки на починалия 42-годишен мъж приканват очевидци на случилото се да спомагат на следствието, оповестява Би Ти Ви.

42-годишният Константин Касабов най-вероятно е ударен от транспортно средство, до момента в който пресича кръстовището на бул. „ Рожен ” и ул. „ Петър Панайотов ” в понеделник сутринта.

Засега обаче не е ясно по какъв начин тъкмо се е случил случаят, защото няма очевидци, нито записи от камери, които да насочат полицията.

Назначена е автотехническа експертиза на велосипеда на мъжа. По него няма забележими следи от друго транспортно средство.

Съпругата на починалия се обръща към възможния втори участник в случая.

„ Бих му споделила, че човек умря, с две деца, със семейство и бих го призовала просто да се обади на органите на реда, с цел да се види какво тъкмо е станало. Може той да не е напълно отговорен, може да има част от виновност и брачният партньор ми, нямам визия, никой не може да каже. Уви, той към този момент не може да опише какво е станало, само че най-малко да се изяснят събитията. И в случай че е отговорен, да си понесе виновността, мисля, че това е естественият ход на нещата. Той на следващия ден може да блъсне и различен по същия метод и безнаказано да си замине ”, сподели София, брачна половинка на Константин Касабов.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: