Снимка Булфото, архивБившата дясна ръка на Борисов, Цветан Цветанов, вече

...
Снимка Булфото, архивБившата дясна ръка на Борисов, Цветан Цветанов, вече
Коментари Харесай

Цветанов смята, че вече има задкулисни договорки за съставяне на правителство

Снимка Булфото, списък

Бившата дясна ръка на Борисов, Цветан Цветанов, към този момент подозира подмолни сделки за ново държавно управление, написа

Задкулисните сделки за сформиране на държавно управление може би към този момент са почнали. Това, което ме тормози, че в Народното събрание се концентрират на анкетни комисии за предишното, вместо да се мисли за бъдещето. Това сподели в изявление за бТВ водачът на „ Републиканци за България “ Цветан Цветанов. 

Потвърждение на своята тези за подмолни сделки той вижда в поддръжката на Движение за права и свободи за избора на ръководител на Народното събрание от „ ИТН “. Според него Движение за права и свободи ще излезе при гласуването на държавното управление, с цел да може то да мине посредством хватка с кворума.

„ Ще има изолираност на ГЕРБ. Разликата с тази през 2013 година е голяма, тъй като след един сполучлив първи мандат на Бойко Борисов тогава възприемаха агресивното държание на всички тези партии в Народното събрание като неприемливо. На нас се гледаше като на жертви, а в този момент обстановката е радикално друга “, разяснява някогашният вътрешен министър.  

Резултатът от първите избори (б.а. през април) повлия психически на гласоподавателите и по тази причина има подобен спад в гласовете за „ Републиканци за България “, сподели още той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР