Снимка Булфото, архивАз не се поддавам на рекет. Записът на

...
Снимка Булфото, архивАз не се поддавам на рекет. Записът на
Коментари Харесай

Министърът на Бойко Боил Банов по-бесен отвсякога: Изнесената информация е помия на посредствеността! Ядосан съм! Ще ги съдя всички по трасето

Снимка Булфото, списък

Аз не се поддавам на рекет. Записът на Йончева е на ниска цена компромат. От хилядите оперативки, които съм правил, евентуално могат да се скалъпят още 56 записа.

Това сподели министърът на културата Боил Банов на конференция в Министерски съвет. Той назова информацията, изнесена от Елена Йончева " мръсотия на посредствеността ", съобщи кореспондент на БГНЕС.

Оставка съм подготвен да поддам незабавно, споделих го и на премиера Борисов, само че бързах да сляза при вас, съобщи Банов пред репортерите.

БГНЕС напомня, че във връзка изнесените през днешния ден на конференция на Политическа партия Българска социалистическа партия от народния представител и публицист Елена Йончева данни за корупционни дейности на министъра на културата Боил Банов от времето, когато е бил зам.-министър, основният прокурор Сотир Цацаров се самосезира и разпореди неотложно осъществяване на инспекция. Проверката е предоставена на Специализираната прокуратура поради качеството на лицето, за което са показани данните и изказванията за осъществени корупционни прояви, вследствие на които е опростена наказателна клауза на изпълнителя в размер на 700 000 лв..



Още през днешния ден ще се пристъпи към условие на цялата документи по сключването и осъществяването на контракта за строителство на обект „ Ларгото “, културно информационен комплекс „ Сердика “ 2- 3 стадий. Ще бъдат снети и пояснения от лицата, имащи отношение към случая. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР