Снимка: Булфото, архивАнтония Първанова коментира в ефир какво впечатление с

...
Снимка: Булфото, архивАнтония Първанова коментира в ефир какво впечатление с
Коментари Харесай

Антония Първанова: Борисов имаше подпухнал вид и изглеждаше като човек, на когото кортикостероидите са му предозирани

Снимка: Булфото, списък

Антония Първанова разяснява в ефир какво усещане с външния си вид й направил Бойко Борисов, откакто се е излекувал от ковид.

Има начало на подготовка с тези 4 хладилни камери в България. Най-важните отговори не са във връзка с логистиката, а във връзка с сигурността, дали ще има странични резултати от имунизациите. Това уточни доктор Антония Първанова по бТВ.

По думите й от време на време общопрактикуващите лекари, а и освен те, вършат свръхлечение.

" Попаднах на много случаи, при които още при първите признаци хората получаваха рецепта с два антибиотика и кортикостероид “, сподели Първанова.

Тя даде образец с премиера Бойко Борисов, който е изглеждал по този начин, като че ли при лекуването му е било прекомерно с кортикостероиди.

" Той определено имаше отекъл тип и изглеждаше като човек, на който кортикостероидите са му предозирани “, добави Първанова, написа

Самата тя е изкарала коронавирусната зараза и има подозрение, че това се е случило два пъти. Първия път тя си е направила тест за антитела, а втория, поради клиничната картина и типичните признаци, не си правила тест.

" Първият път беше доста по-тежко, със сериозен зной. Вторият път пък мина със загубата на подушване и по-кратък беше интервалът, през който боледувах “, описа Антония Първанова.

По думите й министърът на опазването на здравето у нас би трябвало да отговори на какво се дължи тази нараснала смъртност.

" Дали на неприятното здравословно състонияние на българските жители по принцип, на отпаднала доболнична помощ, дали на неточности в лекуването. Изчезнаха умрелите от инфаркт и от инсулт, всичко към този момент е коронавиурс ", сподели тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР