Снимка Булфото, архив49-годишна жена е в тежко състояние, след като

...
Снимка Булфото, архив49-годишна жена е в тежко състояние, след като
Коментари Харесай

Гонка с полицията на магистрала Тракия: Джигит помете кола с деца, жена е в тежко състояние

Снимка Булфото, списък

49-годишна жена е в тежко положение, откакто колата й е блъсната от джигит, бягащ от полицията.

Катастрофа затруднява движението по автомагистрала " Тракия " тази заран, откакто водач отказал да спре на полицейски сигнал, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Инцидентът е станал в пловдивския сектор на автомагистралата към 9 часа. Пътуващ в посока Бургас лидер на " Фолксваген ", вместо да се подчини на полицейското предписание, подал газ и траял по пътя си.

В региона на 112-ия колата му минала сред два паралелно движещи се автомобила и блъснала единия от тях. От удара колата е смачкана, а по първични данни в нея има съществено потърпевша жена, която следва да бъде извадена благодарение на профилирана техника на пожарната.

В блъснатата кола имало и мъж и две деца, които не са потърпевши съществено. 

На място е арестуван водачът.

До отработване на случая колите се пренасочват от 90-и км през Пазарджик, минават през Пловдив и се връщат на автомагистралата, прецизира Министерство на вътрешните работи, написа

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР