Снимка: Булфото, архив17 души убихте и днес трябваше да им

...
Снимка: Булфото, архив17 души убихте и днес трябваше да им
Коментари Харесай

Нинова обвини директно управляващите: Вие убихте 17 души на Своге

Снимка: Булфото, списък

17 души убихте и през днешния ден трябваше да им решим казуса, а вместо това слушаме един създател за личностния му принос към България.  Това сподели водачът на БСП  Корнелия Нинова  от трибуната на Народното събрание в отговор на декларация от ГЕРБ, прочетена от Вежди Рашидов, написа actualno.com

" Тази декларация беше най-силното доказателство за какво този парламент е изчерпал своята същина. Каква политика имаше в тази декларация? Какво решение за проблеми на българи? В нея имаше ненавист, персонални нападки и квалификации към ръководителя на опозицията. Когато се изправихме не против вас, сътрудници, а против олигархчината система от която сте част, сме си дали сметка какво ни чака. Не разбирам за какво се обиждате, когато цитираме Антон Тодоров – " тайфа ". Един от вас счита, че вие сте тайфа и доста хубаво ви разказва. Ние сме 1 млн. българи – аз не съм Корнелия Нинова тук, съставлявам 1 млн. българи. Това сме ние. Така че спрете с разделянето, омразата и опълчване на българи против българи. Всеки тук съставлява наши сънародници ", разяснява Нинова.

" Как ме нарекохте, " парламентарна манекенка ", поради фотосите с животните. Извършихте закононарушение по отношение на българските притежатели на животни и вашите нападки за фотосите с тях няма да измият виновността ви. До последния ден ще седим до тези хора ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Тя уточни, че културата и образованието са в основата на всяка еднаквост. Ако тях не опазим за българския народ, значи нищо не сме свършили.

" Как ме нарекохте, " парламентарна манекенка ", поради фотосите с животните. Извършихте закононарушение по отношение на българските притежатели на животни и вашите нападки за фотосите с тях няма да измият виновността ви. До последния ден ще седим до тези хора ", сподели още водачът на Българска социалистическа партия.Тя уточни, че културата и образованието са в основата на всяка еднаквост. Ако тях не опазим за българския народ, значи нищо не сме свършили. " Днес трябваше да се гледа Законът за пътищата. 17 души убихте и през днешния ден трябваше да им решим казуса. Вместо това да е мястото, на което се прави политика, през днешния ден чухме разцвет на един създател за персоналния му принос към България. Тук не е мястото за това. Тук е мястото за политика. И през днешния ден трябваше да решим казуса със Закона за пътищата, с цел да няма още произшествия като Своге ", сподели още Нинова.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева отправи джука забележка на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. " Г-жо Нинова, вие отправихте обвиняване от една цяла парламентарна група и над 1 млн. гласоподаватели, по тази причина съм принудена да ви санкционира по член 156 т. 2 със забележка ", сподели Караянчева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР