Снимка Булфото, архив, видео Нова Тв, Vbox7.comВеселин Марешки продължи с

...
Снимка Булфото, архив, видео Нова Тв, Vbox7.comВеселин Марешки продължи с
Коментари Харесай

Марешки за Румен Радев: Не говоря безсмислени неща. Това за мен е един безсмислен мандат

Снимка Булфото, списък, видео Нова Тв, Vbox7.com

Веселин Марешки продължи с бруталните офанзиви против Румен Радев. Този път водачът на " Воля " захапа президента рано сутринта от ефира. Марешки удостовери, че е корав в позицията си за президента.

" Не приказвам безсмислени неща. Това за мен е един неправилен мандат . ” Така разяснява в ефира на  лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки консултациите при президента Румен Радев по отношение на парламентарните избори.

В пълномощията на президента не е да прави промени в Изборния кодекс. В неговите пълномощия е да насрочи дата за изборите ”, безапелационен е той.

По думите на водача на ВОЛЯ по време на консултациите президентът е обяснил, че неговите пълномощия за сключване на указа за датата на вота изтичат на 26 януари. „ Президентът Радев изиска 28 март – в този момент желае по-късна дата. Кой му натиска копчетата, кой му дърпа конците ”, попита Марешки.

„ Когато през декември беше оповестена датата, знаете какви бяха резултатите от пандемията – доста умряли, растеж на инфектираните, затворихме страната. Сега сме средата на януари. Всичко прави към затихване. Здравните управляващи, които дават отговор за тези проблеми, споделят, че са подготвени за конституционно оповестената дата – първата допустима – 28 март. Трябва да приказваме всъщност. След като сме претърпели едно затваряне и обстановката е спокойна, е редно вота да се организира на по-ранната дата. Единствено здравето и  живота на хората има значение ”, уточни той.

Според водачът на ВОЛЯ в случай че обстановката с пандемията се утежни, то най-логично би било изборите да се проведат на по-късна дата.

„ Всички настояват, че не сме дребна партия. Така че съм спокоен и съм подготвен за изборите ”, безапелационен е Марешки, написа

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР