Снимка Булфото, архив, видео NOVA NEWS, vbox7.comБСП е системна партия,

...
Снимка Булфото, архив, видео NOVA NEWS, vbox7.comБСП е системна партия,
Коментари Харесай

Свиленски: Ако БСП получи трети мандат, издигаме Нинова за премиер

Снимка Булфото, списък, видео NOVA NEWS, vbox7.com

" Българска социалистическа партия е систематична партия, само че не партия на статуквото. Не сме водили диалози с " ИТН ", нито публични, нито неофициални. "  Това сподели Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на Българска социалистическа партия.

Според него няма остри несъгласия сред стратегиите на Българска социалистическа партия и " ИТН ", само че на първо място има неща, които би трябвало да се свършат, преди да се стига до предварителни избори.

В предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS Свиленов каза още, че българското общество няма потребност от заяждания и разногласия за авторство на законопроекти.

Той съобщи, че в случай че Българска социалистическа партия получи трети мандат, ще се свика съвет и ще се обсъдят опциите, само че е разумно за министър-председател да бъде повдигнат ръководителят на партията Корнелия Нинова.

" Факт е, че в последните си дни държавното управление сменя и назначава, взема решения за концесии, оправдава мораториум върху някои от решенията му ", уверен е социалистът. 

Той акцентира, че всички назначения ще бъдат преразгледани и тези, които не дават отговор на закона, ще бъдат изменени.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР