Снимка Булфото, архив Във връзка с усложнената епидемична обстановка и

...
Снимка Булфото, архив Във връзка с усложнената епидемична обстановка и
Коментари Харесай

Заради усложнената епидемична обстановка спират плановия болнични посещения във Варна

Снимка Булфото, списък
Във връзка с усложнената епидемиологична конюнктура и по предложение на шефа на РЗИ, с решение на регионалния спешен щаб във Варна се прекратява плановият банкет и планова оперативна активност във всички лечебни заведения за болнична помощ на територията на региона, като се изключи дейностите, свързани с транплантация на органи, тъкани и кафези, диагностиката и лекуването на пациенти с онокологични и онкохематологични болести, дейностите по асистирана репродукция и ражданията, дейностите по рехабилитация, дълготрайно лекуване и психиатричната помощ, написа.

Свижданията в лечебни заведения ще се провеждат по ред, избран от ръководителя на лечебното заведение, при наложително носене на персонални защитни средства / калцуни, ръкавици, престилки и защитни маски за лице/ и недопускане на повече от един клиент на стая едновременно.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР