Снимка: Булфото, архивТова, което се случи вчера е брутален акт

...
Снимка: Булфото, архивТова, което се случи вчера е брутален акт
Коментари Харесай

Александър Сиди: Случилото се вчера е брутален акт на агресия

Снимка: Булфото, списък

" Това, което се случи през вчерашния ден е жесток акт на експанзия и от двете страни. Когато обаче 50 дни призоваваш за гражданска война, не може да очакваш друго. Тези момчета с униформите също са част от този народ. Тях ги чакат фамилиите им да се приберат. Срещу тях бяха агитки, евентуално платени, само че добре проведени. С бомбички, запалителни средства и други, с концепцията да има кръв. Това е неуместно ", съобщи в студиото на „ Здравей, България ” по Нова Тв депутатът от „ Обединени патриоти ” Александър Сиди.

Според него разигралите се подиуми на митинга нощес е могло да бъдат предотвратени.

" Полицията можеше да нахлуе в палатките още в понеделник вечерта, да ревизира какво има в тях и да извади тези субстанции и артикули, за които разбрахме, че са се складирали там. Ако обаче бяха влезнали, щяха да излязат други хора и да кажат, че полицията ги бие ", добави депутатът, написа vesti.bg. 

Сиди е на мнение, че войната на институциите е довела до напрегнатата обстановка.

" Тя би трябвало да спре по някакъв метод. Без значение дали някой ще поеме политическа отговорност, или просто ще снижат тона. Тази война води до кръв по улиците и тя не е от през вчерашния ден ", сподели още той. 

Сиди разяснява, че има догатки кой управлява агитките във войната сред институциите, само че отхвърли да уточни съответни имена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР